Sundhedsplejerskerne
Julie og Helle og vi er begge sundhedsplejersker. Med denne podcast vil de gerne sætte fokus på børn i skole alderen. Tilsammen har de over 20 års erfaring som sundhedsplejersker til skolebørn. De erfaringer vil de gerne dele med jer. Denne podcast henvender sig til forældre med børn i skolealderen og relevante fagpersoner der arbejder med børn. Podcasten vil drøfte emner som en god skolestart, pubertet og sexualitet, ængstelighed hos børn og meget mere. Målet med denne podcast er at give forældre med børn i skolealderen energi, inspiration og en bredere viden i mødet med deres skolebarn.

I Kvindekollektivet taler Camilla og Johanne om meget af det, de oplever, at andre ikke taler om. De taler blandt andet om at leve stormfulde liv, overleve i kaos og hvordan man finder magien undervejs. Det er ærligt, sjovt, sårbart og alt derimellem. Vi lyttes ved!

1+1=3 er podcasten hvor vi føler med på Matildes rejse igennem graviditeten. “Jeg vil tage dig med på eventyret som jeg har kastet mig ud i. Jeg aner ikke hvad det indebærer. Der sker noget nyt hver dag og jeg har fundet ud af, at jeg ikke er herre over noget af det. Kontrollen er for længst forsvundet, og det er ikke med min gode vilje. Graviditeten har allerede ændret mig og jeg er spændt på at se og mærke, hvad der sker med min krop og med min hjerne. Jeg vil tage dig med og tale om alt fra forstoppelse til fødselsforberedelse”

Podcasten Kvinde, kend din sundhed belyser den komplekse sundhed som giver de fleste kvinder et forvirret og anstrengt forhold til emnet ”sundhed”. Vi taler om hvorfor det er så svært at finde den sunde livsstil, om hvad der er sandt og hvad der er falsk og vi anskuer forskellige livsstile fra andre kvinder og deres vej til det sunde liv. Denne podcast skal give lytteren inspiration til at finde sin egen sundhed og hjælpe hende igennem den overkommunikation vi udsættes for når det kommer til sundhed.

Østrogenial er en podcast om kvinder og kvindekroppen udarbejdet af kvinder med en stærk faglig baggrund inden for lægevidenskab og sygepleje. “Vi ønsker at af-tabuisere og afmystificere kvindekroppen og hylde den for alle den evner, muligheder og forskelligheder”

Se mere

Semikolon er en podcast for dig som gerne vil høre ærlige historier om sårbarhed i en dagligdag som kan være svær af tackle og forstå. Vi lever i en verden hvor flere og flere føler sig ensomme og udvikler psykiske sygdomme. Vi skal råbe højt og høres, for vi vil gerne fortælle om hvordan vi har det. Min podcast er et trygt sted, som inviterer piger og drenge ind i verden hvor ingen er forkerte – “Din historie er ikke forbi ; den er lige begyndt”

NFL for Rookies er podcasten til dig, som elsker NFL, uanset om du er ekspert eller rookie – ligesom os! Podcasten er udarbejdet af tre engagerede og kæmpe NFL fans, som er vilde med at snakke og dele holdninger om NFL. NFL for Rookies vil dække hele NFL-sæsonen og indeholde analyser, kampresuméer, odds, gennemgange af spilregler og meget mere. Vi lyttes ved!